ΠΡΟΦΙΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο Επικοινωνία ιδρύθηκε το 1991 από τον Βασίλη Μπαλοθιάρη o οποίος είχε την ιδέα να προσπαθήσει μέσα από ένα κατάστημα να δημιουργήσει προϋποθέσεις στην περιοχή του για μια καλύτερη μορφή επικοινωνίας, απευθυνόμενος τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη.

Η τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που υπήρχε στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών γραφείου δημιούργησαν τον κορμό μιας υγιούς επιχείρησης προτείνοντας  την δυνατότητα στον επαγγελματία να μπορεί να είναι περισσότερο ευέλικτος με ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο και περισσότερο παραγωγικός με ένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. Αντίστοιχα και στον ιδιώτη με προτάσεις  ασύρματων ή ενσύρματων μορφών μετάδοσης πληροφοριών έγινε περισσότερο παραγωγικός και οργανωτικός.

Στο βάθος της εικοσιπενταετούς πορείας οι τηλεπικοινωνίες αναπτύχθηκαν με ραγδαίους ρυθμούς δίνοντας την δυνατότητα να υπάρχουν περισσότερες προτάσεις με λιγότερο κόστος.

Και φυσικά φτάνοντας στην εποχή του διαδικτύου όλα απλοποιήθηκαν…

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ:

  1. Τα 29 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα των τηλεφωνικών κέντρων, αυτοματισμών γραφείου και συστημάτων ασφαλείας.
  2. Η αδειοδοτημένη επιχείρηση μας από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης στα συστήματα ασφαλείας με πιστοποιημένους τεχνικούς εγκατάστασης.
  3. Η άριστη εξειδίκευση και τεχνογνωσία στην δικτύωση και ολοκληρωμένη λειτουργία-διασύνδεση επαγγελματικών/ιδιωτικών χώρων.
  4. Οι εξειδικευμένοι με πολυετή εμπειρία τεχνικοί μας και το σύγχρονο πιστοποιημένο εργαστήριο επισκευής mobile & tablet.
  5. Η ταχύτητα μας στο Mobile service (από 20 λεπτά εντός καταστήματος, έως 2 ημέρες αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές).
  6. Η πλήρης κάλυψη όλων των αναγκών και εναλλακτικές λύσεις σε συσκευές που δεν επισκευάζονται ή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.
  7. Το After sales service με το μικρότερο κόστος σε σύγκριση με τα γνήσια ανταλλακτικά.
  8. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές.
  9. Η πρωτοπορία και η εξειδίκευση της εταιρίας μας στους τομείς των

• τηλεφωνικών κέντρων
• μηχανών γραφείου (φωτοαντιγραφικά, πολυμηχανήματα)
• δικτύωση (lan, internet ) θέσεων εργασίας
• συστημάτων ασφαλείας (cctv, alarms, Smart Home)
• mobile & tablets service

καθώς η επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας, η συνέπεια που επιδεικνύουμε προς τους πελάτες μας και η πληθώρα των υπηρεσιών που παρέχουμε, αποτελούν τον κορμό μιας υγιούς συνεργασίας με την επιχείρησή μας

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Με την διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας στον χώρο και με αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες  αναπτύχθηκε πρωτοποριακά πιστοποιημένο επισκευαστικό τμήμα (service point ) κάνοντας γρηγορότερη την  αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης κινητού τηλεφώνου, προσφέροντας μοναδική εμπειρία service και εγγυημένη  ποιότητα  στον πελάτη.

Το επόμενο της βήμα  έγινε στο τομέα των συστημάτων ασφαλείας με μοναδικό γνώμονα την ασφαλή προστασία της  περιουσίας του πελάτη. Εξασφάλισε  εξολοκλήρου την ασφάλιση και παρακολούθηση επαγγελματικών χώρων και  κατοικιών με μελέτες και αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμούς με εγγύηση άμεσης ανταπόκρισης.  Η επιχείρηση αδιοδοτήθηκε από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και πιστοποίησε όλους τους τεχνικούς που εγκαθιστούσαν συστήματα ασφάλειας προσφέροντας στον πελάτη εμπιστοσύνη και σιγουριά.     

Η Επικοινωνία πλέον έχοντας την δυνατότητα της διαδικτυακής προβολής, σας παρουσιάζεται μέσω της σελίδας της με όλη την τεχνογνωσία από την πολυετή εμπειρία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, του αυτοματισμού γραφείων, των συστημάτων ασφαλείας, του επισκευαστικού κέντρου mobile & tablet και του after sales service, δίνοντας σας την δυνατότητα να δείτε και να συγκρίνεται το είδος που ταιριάζει απόλυτα στην ανάγκες σας.

Ελπίζοντας στην καλύτερη δυνατή συνέχεια, σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μας δώσετε την δυνατότητα να φανούμε χρήσιμοι.

Χώροι Καταστήματος