Τηλεπικοινωνίες

Τηλεπικοινωνίες

Το τηλεπικοινωνιακό τμήμα της επιχείρησής μας epikoinwnia telecommunication σας δίνει ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για να καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας σας σήμερα και στο μέλλον…

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της απλής τηλεφωνίας με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τηλεφωνίας IP , με πάροχο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, παρέχουμε λειτουργίες με ψηφιακά συστήματα τηλεφωνικών κέντρων και εφαρμογές με λειτουργίες και ευελιξία για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών της εταιρείας σας για το παρόν και το μέλλον.

Με δυνατότητες όπως:

  • Ασύρματες λειτουργίες που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας .
  • Με ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων που βελτιώνουν την ευελιξία της επιχείρησης.
  • Με υιοθέτηση συστημάτων φωνής και δεδομένων για μείωση του κόστους όπου είναι πάντα προτεραιότητα μας.
  • Με ξενοδοχειακές λειτουργίες σχεδιασμένες βάση των αναγκών σας, όπου σας προσφέρουμε σημαντική αξία σε ένα σύνολο υπηρεσιών με λειτουργίες λογισμικού όπου επιτρέπει στον χειριστή με μια κίνηση, να πραγματοποιήσει check-in και check-out, να εκτυπώσει αναλυτικές χρεώσεις για κάθε δωμάτιο ή να ελέγξει το status κάθε δωματίου (έτοιμο/ανέτοιμο ή να προγραμματίσει αφυπνίσεις ή μετά το check-out να μηδενίζονται τα μηνύματα, αφυπνίσεις, χρεώσεις και το σύστημα είναι έτοιμο να προσφέρει τις «φιλόξενες» υπηρεσίες του στον επόμενο πελάτη.

Και πάνω από όλα με βελτιωμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης θα σας εξασφαλίσουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι ενσωματωμένες ξενοδοχειακές λειτουργίες των τηλεφωνικών κέντρων (κορυφαίου κατασκευαστή όπου είμαστε αντιπρόσωποι) σχεδιάστηκαν με βάση την τεράστια εμπειρία της εταιρίας στις ειδικές ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων ειδικού τύπου επιχειρήσεων (κέντρα υγείας, γηροκομεία, κλινικές και τουριστικές επιχειρήσεις).

Με τις λειτουργίες αυτές η Epikoinwnia telecommunication προχωρά πολλά βήματα πέρα από την απλή υποστήριξη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των επιχειρήσεων, προσφέροντας σημαντική προστιθέμενη αξία σε ένα σύνολο υπηρεσιών.

Μια προηγμένη τηλεπικοινωνιακή λύση σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα δε μπορεί να αγνοήσει το υφιστάμενο περιβάλλον εργασίας και το σύστημα FOS (Front Office System) της επιχείρησης. Η epikoinwnia telecommunication εξασφαλίζει την αμφίδρομη επικοινωνία του τηλεφωνικού κέντρου με τις πιο γνωστές ξενοδοχειακές εφαρμογές Front Office, όπως Protel, Ermis κ.ά.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή τεχνολογία – ποιότητα και καινοτομία και σας προτείνουμε λύσεις με νέα προϊόντα που συμβάλουν στη βελτίωση της επικοινωνίας σας.

  • Συσκευές γραφείου /σπιτιού.
  • Συσκευές για το σπίτι ή το γραφείο (με επιπλέον πλήκτρο Emergency) για άμεση επικοινωνία και με τηλεφωνικό κέντρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Πλέον και στο διαδίκτυο έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε σταθερά τηλέφωνα IP. Αυτά τα προηγμένα τηλέφωνα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν ομαλή συνομιλία με ποιότητα φωνής HD, έχουν εύκολη λειτουργία σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  • Η Ασύρματη επικοινωνία εξασφαλίζει τη συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία εν κινήσει όπου και να βρίσκεται, στις εγκαταστάσεις του γραφείου σας, του ξενοδοχείου σας ή του σπιτιού σας, ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής και ανελλιπής επικοινωνία σας.
  • Η καταγραφή πλέον των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων είναι απαραίτητη.
  • Στην εταιρεία μας μπορείτε να πληροφορηθείτε, να προμηθευτείτε ή και να σας εγκατασταθεί από το έμπειρο προσωπικό μας καταγραφικό μηχάνημα για την πλήρη διασφάλιση των συνδιαλέξεων σας.