Συστήματα Ασφαλείας CCTV

Συστήματα Ασφαλείας CCTV

Σήμερα ένα σύστημα ασφαλείας θα πρέπει να σας εξασφαλίσει εμπιστοσύνη.

Με τα συστήματα CCTV από την Epikoinwnia Security που διαθέτουμε δημιουργούμε ενίσχυση της ασφάλεια σας, επιτρέποντας σας να κρατήσετε με ένα άγρυπνο μάτι,

  • το σπίτι
  • τους αγαπημένους σας
  • και την επιχείρηση σας

ασφαλισμένα και επιπλέον δρώντας ως οπτικό, αποτρέπει  πιθανούς εισβολείς – στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ότι τίποτα δεν πάει απαρατήρητο.

Οι κάμερες που προτείνουμε είναι κορυφαίων κατασκευαστών και είναι αυτόματες,  ξέρουν πότε είναι ημέρα και πότε νύχτα (Φώτο καμερών). Με την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ημέρας και νύχτας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε πάντα μια καλή άποψη για τυχόν εισβολείς.

Με τα καταγραφικά μηχανήματα DVR μπορείτε να έχετε μέχρι  και 60 ημέρες καταγραφή.

Ακόμα και όταν είστε μακριά, από το σπίτι ή την επιχείρηση σας – όπως σε διακοπές – τα σύστημά CCTV παραμένουν ενεργά και πραγματοποιούν εγγραφή στο παρασκήνιο. Υπάρχει χώρος για να καταγραφούν δυο μήνες πλάνα, είτε όταν τεθεί σε λειτουργία κίνηση είτε συνεχόμενα.

Με τα συστήματά ασφαλείας από την epikoinwnia security  μπορείτε να συνδυάσετε όσες κάμερες ασφαλείας επιθυμείτε στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας, υψηλής ανάλυσης, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει ένα άγρυπνο μάτι σε κάθε γωνιά την ίδια στιγμή.

Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα κάλυψης του χώρου σας με Ασύρματες κάμερες εύκολες στην χρήση και στην τοποθέτηση. Ακριβώς επειδή χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι τα ασύρματα συστήματα κάμερας ασφαλείας μας είναι πολύπλοκα. Το Εύχρηστο μενού που διαθέτουν καθιστούν εύκολη την χρήση οποιασδήποτε ασύρματης κάμερας.