Συστήματα Ασφαλείας

Αν όλα τα σπίτια ήταν ίδια θα ήταν εύκολη επιλογή του συστήματος ασφαλείας. Αν οι επαγγελματικοί χώροι ήταν ίδιοι θα τοποθετούσαν όλοι ίδια συστήματα επιτήρησης και παρακολούθησης. Επειδή κάθε σπίτι δεν είναι ίδιο, η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες … καλέστε σήμερα κιόλας τους ειδικούς 2842089493.

Γνωρίζετε τι συμβαίνει σε μια πραγματική διάρρηξη που βρίσκεται σε εξέλιξη

Ο διαχειριστής του συστήματος ασφαλείας είναι σε θέση να υποβάλει έγκαιρα στης αρχές με κάθε λεπτομέρεια την όλη επιχείρηση των διαρρηκτών που είχε αποθηκεύσει το ψηφιακό σύστημα ασφαλείας μέσω της ενεργής ακουστικής και οπτικής παρακολούθησης του χώρου, κάλεσε την αστυνομία, μετάδωσε της πληροφορίες πριν οι διαρρήκτες εισβάλουν στην οικία πριν δημιουργήσουν ζημία στην επιχείρηση.

Ειδικές κάμερες παρακολούθησης και εστίασης παρακολουθούν πλήρως με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν ακόμα και σε σκοτεινούς χώρους μπλοκάροντας συγκεκριμένα σημεία και καταγράφοντας την εισβολή των δραστών στην περιουσία σας αποτελεσματικότερα από μια φρουρά αφελείας.

Τα ψηφιακά συστήματα ασφαλείας που διαθέτουμε ανιχνεύουν οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής από οποιοδήποτε σημείο πόρτες τοίχους ή παράθυρα εξασφαλίζοντας πραγματική σιγουριά εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας για την επιχείρηση ή την κατοικία σας με ψευδής συναγερμούς και την υψηλότερη αστυνομική προτεραιότητα.

Εάν οι συμβατικοί συναγερμοί έχουν αποτύχει στην επιχείρηση ή την κατοικία σας επηρεάζοντας την ασφάλεια σας και την αστυνομική ανταπόκριση καλέστε μας στο 2842089493.

Επικοινωνία … αδειοδοτημένη επιχείρηση συστημάτων ασφαλείας από το υπουργείο δημόσιας τάξης.

Συστήματα Ασφαλείας CCTV

Με τα καταγραφικά μηχανήματα DVR μπορείτε να έχετε μέχρι και 60 ημέρες καταγραφή. Οι κάμερες που προτείνουμε είναι κορυφαίων κατασκευαστών και είναι αυτόματες.

Συστήματα Συναγερμού

Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι, αποκτώντας έναν έξυπνο σύστημα ασφαλείας από την Epikoinwnia security θα έχετε άμεση ανταπόκριση συμβάντων και όχι μόνο!

Κάμερες & Συστήματα Καταγραφής

Οι προσφερόμενες λύσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που φθάνει έως την υποστήριξη καταγραφής προσώπων και την στατιστική ανάλυση εισερχομένων κατά ηλικία.