ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δώστε μας την δυνατότητα να φανούμε χρήσιμοι!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε στην νέα εποχή για να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε την ιδανική λύση στην κάθε ανάγκη.

Η επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας , η συνέπεια που επιδεικνύουμε προς τους πελάτες μας και η πληθώρα των υπηρεσιών που παρέχουμε , αποτελούν τον κορμό μιας υγιούς συνεργασίας με την επιχείρησή μας.

Τηλεπικοινωνίες

Ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών της διαχείρισης όλων των επικοινωνιών της εταιρείας σας για το παρόν και το μέλλον.

Αυτοματισμοί Γραφείου

Προσφέρουμε επίλυση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο, είτε με απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων, είτε με ανταπόκριση των ειδικευμένων τεχνικών στο χώρο σας.

Συστήματα Ασφαλείας CCTV

Με τα καταγραφικά μηχανήματα DVR μπορείτε να έχετε μέχρι και 60 ημέρες καταγραφή. Οι κάμερες που προτείνουμε είναι κορυφαίων κατασκευαστών και είναι αυτόματες.

Συστήματα Συναγερμού

Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι, αποκτώντας έναν έξυπνο σύστημα ασφαλείας από την Epikoinwnia security θα έχετε άμεση ανταπόκριση συμβάντων και όχι μόνο!

Κάμερες & Συστήματα Καταγραφής

Οι προσφερόμενες λύσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που φθάνει έως την υποστήριξη καταγραφής προσώπων και την στατιστική ανάλυση εισερχομένων κατά ηλικία.

Επισκευές Κινητών

Σας προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα και εναλλακτικές λύσεις αν η συσκευή σας δεν επισκευάζεται ή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Δικτύωση

Με δομημένη καλωδίωση και πλήρη ζεύξη περιφεριακών, δίνουμε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να είναι συνεχώς on-line με όλα τα γραφεία και υποκαταστήματα σας.

Office Automation

Το προσωπικό μας θα σας κατατοπίσει σε όλη τη διαδικασία αγοράς, από την ανάλυση των αναγκών σας έως την αποτελεσματική υποστήριξη και μετά την πώληση.

Networks

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του δικτύου και της δομημένης καλωδίωσης της επιχείρησης σας.

Telecommunication

Παρέχουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης σε μια ραγδαία εξελισσόμενη αγορά.

Security Systems

Εξαιρετική εξυπηρέτηση από την πιστοποιημένη ομάδα τεχνικών με κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις έρχεται σε επαφή μαζί σας.